Jasmin Vos –

Fijn & Zijn

Jasmin Vos – Fijn & Zijn

 die

Lieve jij, wat fijn dat jij je weg hebt gevonden naar Stroom & Stilte.

Voor mij is dit in ieder geval één van de mooiste en fijnste plekjes in Zutphen om even op adem te komen. Tot stilstand. Zodat óók alles weer kan gaan stromen. Sinds april 2023 ben ik hier te vinden in de praktijkruimte om Reiki Rituelen te verzorgen. Ik ben Holistisch Therapeut in opleiding en sinds begin dit jaar mag ik mij ook Reiki Master noemen.

Helen door te ontspannen op een fijne en liefdevolle plek
Met Fijn & Zijn wil ik een plekje voor jou creëren waar je kunt helen door te ontspannen. Waar je even tot stilstand kunt komen, los van al je dagelijkse bezigheden. Op een fijne en liefdevolle plek waar er aandacht is voor jou als geheel.

Hier verzorg ik verschillende rituelen, waar Reiki als een rode draad in verweven is. Daarbij geef ik healing via mijn handen en ook zul je de vijf Reiki principes tegenkomen in mijn werkwijze, zoals bijv.: Vandaag maak ik me geen zorgen en Vandaag ben ik vriendelijk voor mezelf en voor anderen.

 

Wat Reiki voor je kan betekenen
Reiki helpt je te verbinden met de universele energie en deze weer vrij door je heen te laten stromen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel. Het kan dus fysieke klachten verlichten door de onderliggende psychosomatiek te helen. En andersom kan het ook juist helpen heftige emoties en drukke gedachten te verwerken en je daardoor fijner in je lichaam te voelen.

In alle gevallen inspireert Reiki je op een zachte en liefdevolle manier om weer terug te keren naar jouw centrum: de bron van rust, liefde en vrede. Waardoor je in tijden van zorgen of hectiek altijd terug kan vallen op deze veilige plek, thuis bij jezelf.

Neem een kijkje op mijn Instagram om meer te lezen over mij en over de rituelen die ik aanbied. Hier kan je ook gemakkelijk contact met me opnemen. Of tik me gerust eens aan, als je me tegen komt bij Stroom & Stilte of in Zutphen! 🥰

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

Liefs, Jasmin

Wil jij een Ritueel boeken?

Dat kan via een mailtje naar jasmin@fijnenzijn.nl of een berichtje naar 06-48964543