Ouder & Kindyoga 

 

Ouder & Kindyoga

 

Bij Stroom & Stilte bieden we niet alleen lessen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Samen met een ouder. Juist omdat er in jullie verbinding zoveel te ontdekken valt en jullie samen kunnen groeien.

Elke woensdagmiddag kun je een les volgen bij Monique. In deze lessen gaat het om spelen, lachen, verwonderen en samen groeien. Elke week staat een thema centraal en doen we samen yogahoudingen, ademspelletjes en massage. Een vast moment in de week voor samenspel en ontspanning.

Want je komt pas tot groei en tot leren als je lekker in je vel zit. In verbinding met jezelf, de mensen om zich heen en de aarde. Een kind dat speelt, lacht, zich verwondert.

‘Monique geeft met vrolijkheid, rust en humor heel fijn les. Ieder kind en iedere ouder wordt gezien, er wordt gelachen en op een speelse manier geoefend met verschillende yogahoudingen. Wij vinden het heel leuk!’, aldus Emmy, die eerder met haar dochter deelnam.

Voor kinderen van 4 – 8 jaar en hun ouder/verzorger. Elke woensdagmiddag en te volgen met een strippenkaart. Voor 5x in 8 weken of 10x in 12 weken (exclusief schoolvakanties). 
15.30-16.30 uur