Workshops &

XL-lessen

Workshops & XL-lessen 

 

 Workshop Etherische Oliën & Geurenreis – vrijdag 16 februari 

 

 
Etherische oliën, love it! Fantastisch hoe de kracht van de natuur kan bijdragen aan jouw welzijn, ontspanning, concentratie, gezondheid en meer. Tijdens deze workshop zal Hanneke, naast uitleg over en de toepassing van etherische oliën, je onderdompelen in ontspanning tijdens de Slow Flow Yogales en geurenreis.
 
Tijdens deze workshop leer jij:
– op welke wijze je etherische oliën kan toepassen in je dagelijkse leven
– de benefits van 6 etherische oliën
– hoe je zelf thuis op veilige wijze etherische oliën kan gebruiken
– tips& tricks omtrent ontspanning
– welke oliën kunnen inspelen op jouw emoties
 
Programma:
– Welkom met thee en snacks
– Workshop etherische oliën
– Slow Flow yogales
– Geurenreis/droombeleving
 
*Tevens ontvang je tijdens deze workshop 10% korting op de etherische oliën van Lakshmi waar ik al ruim 3,5 jaar met veel enthousiasme mee werk in de praktijk.
 
Ik zie er naar uit jou deze workshop en beleving te mogen geven! Zie ik je daar?

Workshop Etherische Olien – 16 februari – 19:30 – 22:00 uur – € 38,50
door Hanneke
 

 

Restorative Yoga XL-les: Gronding – zaterdag 17 februari

 

Restorative lovers opgelet, in deze editie van de Restorative XL-les onder andere het geliefde ‘tentje’ in Side Lying Savasana. Voor wie zich daar niks bij voor kan stellen, kom het vooral zelf ervaren in deze les rondom het thema ‘gronding’. Stap op de mat voor wat verstilling. Nadine nodigt je uit om een moment tot jezelf te komen en te voelen wat er speelt in je lijf en je leven. Vanwege de benodigde props en ruimte zijn er maar 6 plekjes voor deze XL-les.

Restorative Yoga XL-les – 17 februari – 9:30 – 11:30 uur – 2 credits

door Nadine
 

Ouder & Kind Wobbelyoga – woensdag 21 februari 

 

Kom samen plezier maken, ontspannen en verbinden. Met jezelf, elkaar en op een Wobbel. Dat is een balansplank, waar yoga nog speelser van wordt. Geen ervaring nodig, alleen maar zin in Verbindend Samenspel. Echt een relaxte samen in de voorjaarsvakantie!

Iedereen Voor kinderen van 4 tot 9 jaar, met een liefhebbende volwassene (ouder, verzorger, opa/oma…)

Ouder & Kind Wobbelyoga – 21 februari – 14:00 – 15:30 uur – € 35,- per koppel

door Monique (Studio Rafiki)

 

Maanflow XL-les – zaterdag 24 februari

 

Flow samen met Padmini op het ritme van dit maan! Yogi’s geloven al eeuwenlang dat de maan verjongende kwaliteiten heeft. We noemen dit soma of nectar van de maan. Ontdek dat je net zoals de maan steeds opnieuw kunt groeien. Meebewegen met de maan helpt je om te verzachten en weer op te laden. Maanflow is zacht en sereen. Het voelt als bewegende meditatie of lichaamspoëzie. Tijdens maanflow probeer je vanuit een shanti rasa (vredig gevoel) dichter naar jezelf te bewegen.

Maanflow XL-les – 24 februari – 14:00 – 16:00 uur – € 27,50

door Padmini

  

 

Yin Yoga XL-les: Ontwaken – zondag 24 maart

Dompel je onder in de energie van het voorjaar! Het thema van deze XL-les is de lente en het element hout dat daarmee verbonden is. In deze periode ontwaakt en ontkiemt alles om ons heen. De energie is levenslustiger en richt zich weer meer naar buiten. Die vitaliteit is overal om ons heen in de natuur, maar ontspringt ook bij jou vanbinnen. In deze seizoens-XL-les verkennen we de energie van de lente door middel van houdingen, ademoefeningen en meditatie/visualisatie. Na deze les voel je je als herboren!

Yin Yoga XL-les: Ontwaken – 24 maart – 10:00 – 12:00 uur – 2 credits

door Fleur