Workshops

Workshops & XL-lessen 

 

 

XL-les: Rest & Relax – zondag 2 april

De Rest & Relax-lessen van Marlies & Fleur zijn een combinatie van Yinyoga en Yoga Nidra. Na een heerlijke Yinyoga-les van Fleur laat Marlies je je nog verder thuiskomen bij jezelf met een Yoga Nidra.

Het thema van deze les is de lente en het element hout dat daarmee verbonden is. In de lente ontwaakt en ontkiemt alles om ons heen. Het is een periode van groei en ontwikkeling. De energie is levenslustiger en richt zich weer meer naar buiten. We willen weer van alles. Om te voorkomen dat je het contact met jezelf verliest, kun je met deze les weer even terug naar binnen, om daarna weer vol naar buiten te kunnen stappen!

XL-les Rest & Relax – 2 april – 14:00 – 16:00 uur – € 27,50 (of twee credits) 
door Marlies & Fleur

 

Workshop Etherische oliën – vrijdag 14 april

 

 
Etherische oliën, love it! Fantastisch hoe de kracht van de natuur op deze wijze kan bijdragen aan jouw welzijn, ontspanning, concentratie, gezondheid en meer. Tijdens deze workshop zal je naast uitleg en de toepassing hiervan, je onderdompelen in ontspanning tijdens de slow flow yogales en geurenreis.
 
Tijdens deze workshop leer jij:
– op welke wijze je etherische oliën kan toepassen in je dagelijkse leven
– de benefits van 6 etherische oliën
– hoe je zelf thuis op veilige wijze etherische oliën kan gebruiken
– tips& tricks omtrent ontspanning
– welke oliën kunnen inspelen op jouw emoties
 
Programma:
– Welkom met thee en snacks
– Workshop etherische oliën
– Slow flow yogales
– Geurenreis/droombeleving
 
*Tevens ontvang je tijdens deze workshop 10% korting op de etherische oliën van Lakshmi waar ik al ruim 3,5 jaar met veel enthousiasme mee werk in de praktijk.
 
Ik zie er naar uit jou deze workshop en beleving te mogen geven! Zie ik je daar?

Workshop Etherische Olien – 14 april – 19:30 – 22:00 uur – € 35,- 
door Hanneke
 

 

Workshop Zenboksen & Intuitie – zondag 16 april

 

Tijdens deze workshop ga je eerst 45 minuten kickboksen om alles er lekker uit te kickboksen en jezelf uit te dagen om die yang-energie bij jezelf te onderzoeken. Vervolgens zal Daniëlle vertellen wat intuïtie nou precies is en hoe je naar je eigen intuïtie kunt luisteren.

Daarna ga je 45 minuten Yin Yoga beoefenen. In die ontspanning neemt Daniëlle je vervolgens mee in een visualisatie waarin je contact gaat maken met jouw intuïtie. Het wordt een middag vol inspanning, ontspanning en inspiratie!

Workshop Zenboksen & Intuitie – 16 april – 13:00 – 16:00 uur – € 39,-
door Daniëlle