Onze docenten: Wilma van den Brink

Wilma van den Brink

 
Mijn naam is Wilma. Na een carrière in het bedrijfsleven heb ik mijn focus verlegd naar Yoga, Yoga Therapie en Mindfulness. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om veel te (willen) doen en om vaak onder druk te leven, te werken en te presteren.
Hoe ingewikkeld het kan zijn om een pauze te nemen om te bezinnen en om meer dan alleen je hoofd te gebruiken. Hoe het leven je mooie en ook ingewikkelde dingen kan brengen. En ik ken de uitdaging van (spanning) loslaten als de (werk)dag geëindigd is. Van je eigen richting bepalen en koers houden.
 
En ik ervaar ook hoe ik kan genieten van het bezig zijn met mijn ambities; privé en zakelijk. Hoeveel energie en voldoening het oplevert als ik een bevredigend resultaat mag ontvangen. En hoe het blijvend oefenen met loslaten, vertrouwen, focussen op mijn waarden me kracht en rust geeft. Ook als het gewenste resultaat (nog even) op zich laat wachten of als het leven me iets anders geeft dan dat wat ik had bedacht.
 
Yoga, mindfulness, meditatie persoonlijke ontwikkeling door coaching, helpen bij het creëren van balans, inzicht, eigen regie en eigenheid én betere en meer duurzame resultaten. Dat weet ik uit mijn ervaring en uit de ervaringen van mensen die ik mocht faciliteren.
 
Ik ben je graag van dienst en sta, steeds weer verder lerend, voor mijn vak.  Open en nieuwsgierig naar wat anderen beweegt, ontmoet ik je graag. 

Vrij zijn om te onderzoeken wat in het betreffende moment nuttig voor je is en dan zelf kiezen hoe je daar mee om wilt gaan. Dat is volgens mij waar yoga over gaat.