Onze docenten: Monique Lijftogt

Monique Lijftogt

 

Mijn naam is Monique Lijftogt. Ik ben kindercoach en sinds 2015 geef ik kinderyoga. Ik ben mama van een dochter, samen met imker Auke ik houd van koffiedates, kringlopen, taart en bijzondere marktjes.

 

Ik was vroeger een echte slimmerik, had alle rekenrijtjes binnen de tijd foutloos opgelost. Maar m’n hart en handen… Die kregen te weinig ruimte. Terwijl ik dat zo nodig had. Eigenlijk was ik een gevoelsmeisje.

 

Toen ik voor mijn vorige werk, bij een uitgever, veel in klassen mocht observeren, zag ik kinderen die niet lekker in hun vel zaten. En daardoor helemaal niet tot leren kwamen. Niet tot bloei kwamen.

 

Zelf deed ik aan yoga en daardoor zat ik lekkerder in mijn vel. Mijn hoofd, hart en handen zaten meer op één lijn. Met lichaamsgerichte coaching en yoga kan ik kinderen ook helpen!

Bij Stroom & Stilte geef ik een Ouder & Kind les, waar je samen ontspannen en in verbinding de week begint. In de lessen gaat het om spelen, lachen, verwonderen en samen groeien.

“Door yoga ben ik meer vrienden geworden met mezelf; het heeft mijn hoofd, hart en handen dichter bij elkaar gebracht..”